Peter Borghaerts

Oprichter van ACBBMedia. Na vele jaren succesvol te hebben gewerkt, als sales en marketing manager, voor diverse multinationals, startte Peter in 2000 ACBBMedia, een adviesbureau voor sales en marketing. In 2004 herkende hij de commerciele mogelijkheden bij de opkomst van Social Media en specialiseerde zich in dit complexe vakgebied. ACBBMedia wordt nu gezien als een van de meest creatieve en vooruitstrevende Social Media adviesbureau’s van Nederland. Daarnaast heeft Peter een uniek lesprogramma ontwikkeld richting VMBO, MBO en HBO scholen voor sollicitatie, faalangst, presentatie en LinkedIntrainingen voor het UWV en het bedrijfsleven.

Olav van Kuilenburg

Olav is gespecialiseerd als Marketing en Sales specialist, New Media strategieën, New Media training en advies.
Enthousiaste Trainer New Mediatechnieken. "Sales is veranderd nu de verkopers nog"
Olav is onze Sales Magician, maakt sales-teams beter en verhoogt omzetten bij klanten.
"Niet op zoek naar de klant, maar laat de klant ons vinden"!
Olav is onze entertrainer en kan ook daadwerkelijk goochelen...
Hij kan als geen ander mensen motiveren en enthousiasmeren of het nu om Sales gaat of Marketing. Heeft een trackrecord van trainingen bij de overheid (UWV) en andere succesvolle bedrijven.

Joshua Borghaerts

Joshua is gespecialiseerd in het geven van persoons- en groepsgerichte Mind Fulness trainingen aan scholen en bedrijven. Mindfulness is een krachtige, no-nonsense methode om minder stress te ervaren en meer uit het leven te halen. Wetenschappelijk onderzoek toonde de doeltreffendheid voor behandeling en preventie van:
•depressieve periodes
•angst, verdriet, boosheid en irritatie
•stressgebonden klachten zoals spanning, onrust en hyperventilatie
•vermoeidheid en slaapstoornissen
•lichamelijke klachten zoals chronische pijn
•ademhalingsproblemen en hartklachten
•hoge bloeddruk

ACBBMedia promo