Hoe en wanneer begin je met het opzetten van Social Media campagnes? Welke platformen zijn geschikt voor uw organisatie? Waar bevind uw doelgroep zich en welke Nieuwe Media kanalen vinden deze doelgroep? Heel veel vragen en dito mogelijkheden. Op al deze vragen heeft ACBBMedia een antwoord. ACBBMedia begeleid u van “Start to End” in het bewandelen van de juiste wegen op Social Media. “old school” marketing wordt gecombineerd met de eisen van de huidige tijd en vol met nieuwe ontwikkelingen op Internet.

Wij ontwerpen, realiseren en richten de campagnes ook volledig in. Daarnaast wordt uw personeel wegwijs gemaakt in de Nieuwe Media en leveren wij een monitor en beheertool om de succesvolle acties en ontwikkelingen te kunnen meten. 

  • Als u alleen maar op zoek bent naar zogenaamde “LIKE” acties, zijn wij voor u waarschijnlijk niet de juiste partner.
    Een goede Social Media campagne vraagt om de juiste strategie, Out-put en In-put.
    Gebruikers op Internet worden al een beetje
    “Like” moe en klikken te snel uw actie weg.
    Onze campagnes vallen op door orginaliteit, zijn creatief, dagen uit en leveren veel positieve reacties op.

  • Door de juiste inzet van Social Media kun je een enorm groot deel van je potentiële klanten bereiken. Maar niet ieder Social Media platform is interessant voor iedereen. Wij leren u te werken met de middelen die uw bedrijf succesvol maken en helpen u met de informatie die u moet delen. Op de manier die bij u past, zonder dat het u veel tijd en energie kost. Uw bedrijf positief onder de aandacht van het grote publiek brengen, en trouwe volgers te maken van uw berichten en acties

Kosten?

We laten u zien wat het werken met Social Media inhoudt. En wij gaan u leren hoe u gebruik kunt maken van dat bijzondere gratis medium. U zult zien dat u veel minder kosten maakt dan met online adverteren. Terwijl u optimaal communiceert met bestaande en potentiële klanten.

Na een korte training gaat u zelf verder. Dus geen dure abonnementen of contracten. Wij leren u hoe u met eigen inzet een maximaal effect bereikt.

Als u met ons in zee gaat hoeft u niet bang te zijn voor dure software of abonnementen. U hebt al een geoptimaliseerde Facebookpagina of Twitter-account, vanaf € 149,- waarmee u direct al meer bezoekers naar uw website gaat trekken. Maar vaak is er veel meer te bereiken. Daarom gaan we het liefst met u om de tafel zitten om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Ons doel is u een makkelijk hanteerbaar systeem te leveren, dat u vanaf het moment van afleveren zelf beheert. Zo hebt u de kosten helemaal in eigen hand.